Cuba untuk mencari minuman yang tidak beralkohol yang baik dan kompleks adalah sukar. Ramai daripada mereka adalah super manis atau hanya membosankan. Terdapat trend baru di tempat kejadian restoran New York, bagaimanapun, yang sebenarnya nampak hebat. Menurut Mic, ramuan yang dibintangi dengan jus bit membuat anggur palsu yang hebat.

(Kredit imej: Betoni melalui Mic)

Mic mewawancarai Eamon Rockey, Pengurus Besar di belakang Betony, dan pencipta foto di atas Pinot Noir palsu. Untuk minuman bukan alkohol ini, Rockey menggabungkan jus bit dijelaskan dan teh oolong sejuk. Seperti yang dapat anda lihat dalam foto, wain palsu kelihatan sama seperti perkara sebenar. Rockey berkata dia telah melihat kejayaan dengan minuman itu kerana “ia adalah sesuatu yang [kamu] dapat menikmati dengan makanan [makanan] anda dan ia tidak begitu menggembirakan dan tidak bersaing dengan rasa dalam beberapa hidangan.”

Anggur bit bukan sesuatu yang anda boleh cari di kedai runcit anda, tetapi saya tidak akan terkejut jika ia boleh didapati dalam masa terdekat.

Baca Lebih Lanjut Mengenai Wain Beet pada Mic: Bertemu Wain Beet, Alternatif Bukan Alkohol Merah Itu Rasanya Sama seperti Hal Yang Sesungguhnya