Berhati-hati, Cup Noodle: Trader Joe mempunyai ramen segera sendiri sekarang, dan ia kelihatan seperti kehidupan asrama akan semakin menarik.

Saya suka cawan mi segera. Saya masih ingat kali pertama saya melihat satu di gred keempat, ketika seorang gadis sejuk di kelas saya membawa cawan mie segera untuk makan tengah hari satu hari. Kami semua duduk di sekelilingnya dalam bulatan, menonton sambil menarik balik penutup kertas hanya separuh jalan, menambah air panas, dan kemudian berjaya menarik helai lembut mentega sebentar kemudian. Ia seperti silap mata. Sehingga hari ini, saya tidak boleh membuat secawan mi segera tanpa mengangkat rami mi dan berfikir, “Tada!”

Saya SPY �� Miso #vegan & Chicken Ramen. Anak-anak suka @kyliejenner ramen mi, cuba cobalah dalam satu ��egg, serbuk bawang putih dan sedikit mentega. �� menakJIJI! #Japanese #Chinese #noodles #Ramen #egg #garlicpowder #butter #traderjoes #Soba #Oriental #Tokyo #kids #children #snack #dinner #supper #soup #Japan #China

Jawatan yang dikongsi oleh TJ’S INSIDER (@traderjoesinsider) pada

Ramena Sup Trader Joe yang baru ditemui di kedai oleh pengguna Instagram Trader Joe’s Insider, yang mengatakan sup itu terdapat dalam dua perisa: ayam dan miso. Dalam berita yang sangat menarik, versi miso sup adalah vegan. Itu cukup bagus kerana terdapat banyak mi ayam dan babi segera di sekitar, tetapi sup mi segera sup mi vegan lebih sukar dicari.

Perkara terbaik tentang cawan mi adalah mereka boleh tinggal di pantry anda selama-lamanya, dan ini kelihatan seperti mereka akan menjadi hebat untuk mempunyai sekitar pada hari yang sakit juga. Anda hampir tidak boleh meninggalkan sofa selama lima minit untuk membuatnya, dan dengan sedikit minyak cili atau Sriracha, ia mungkin akan membersihkan sinus anda.

Apa yang anda fikir sup ramen segera Trader Joe?