Untuk ibadat kopi, cawan purata rumah yang dibancuh joe tidak akan dilakukan. Sekiranya anda menjadi terlalu bergantung pada kemahiran barista kejiranan anda, anda mungkin ingin melihat Tonx Coffee, sebuah syarikat kopi perkhidmatan langganan langganan yang berpangkalan di Los Angeles. Pengasas Tony Konecny, seorang bekas roaster di Victrola Coffee Roasters di Seattle, dan Nik Bauman, pengasas Foodzie.com, percaya bahawa ia mungkin membuat cawan kopi yang sempurna di rumah; semua yang anda perlukan adalah kacang yang betul. Untuk itu, Tonx menawarkan satu biji kopi kecil yang sangat segar dan segar pada setiap masa, dihantar ke depan pintu anda setiap dua minggu.

Perkhidmatan langganan syarikat adalah sangat mudah: untuk $ 38 sebulan mendapatkan 12 biji tas kacang dihantar ke rumah anda setiap dua minggu. Pricey? Ya, tetapi jika anda mahu biji kopi yang terbaik boleh tawarkan, orang-orang di belakang Tonx berjanji bahawa mereka memilikinya. Seperti yang dikatakan Konecny ​​LA Weekly dalam wawancara ini, mereka berjanji untuk “memangkas panggang” dan sedang berusaha “meletakkan produk yang begitu baik sehingga jika anda suka kopi, 99% dari masa itu, anda sepatutnya menyukai apa yang kami perkapalan. ” Penerangan syarikat mereka cukup mengatakan semuanya:

Tonx mahu anda minum kopi yang baik. Kami adalah sekumpulan kecil fanatik kopi yang didedikasikan untuk menjadi pilihan terbaik anda untuk mendapatkan kacang terbaik untuk pembuatan bir di rumah anda, pejabat anda, atau batcave anda (jika anda adalah Batman). Kami fikir kopi boleh dan harusnya baik dan mudah didekati. Kami berpeluh maklumat rewel supaya anda tidak perlu. Kami berhasrat untuk sentiasa menggembirakan dalam akhbar, aero, kon, chemex, hario, atau peranti membuat kopi pintar anda.

Pernahkah anda mencuba Tonx? Jika ya, beritahu kami fikiran anda di bawah!

Daftar: Tonx Coffee Langganan, $ 38 / month untuk dua 12 auns kantung kopi

Berkaitan: GoCoffeeGo: Dari Gourmet Roasters ke Mug anda