Harry Potter Butterbeer Cupcakes

(Kredit imej: Gula dan Jiwa)

Francais Harry Potter bertukar menjadi 20 pada 26 Jun, meninggalkan peminat nostalgia ketika buku pertama dalam siri ini dikeluarkan. Ulang tahun ke-20 menandakan pembebasan novel U.K. yang pertama dalam kultus kegemaran J.K. Siri Rowling: Harry Potter And The Philosopher’s Stone. Untuk memperingati majlis itu, Digg membuat video yang menampilkan semua makanan lazat (dan tidak menonjol) yang dipaparkan dalam filem-filem, dari detik-detik biasa hingga yang tidak dapat dilupakan.

Dunia penyihir mempunyai beberapa makanan yang ketara seperti Butterbeer, kacang jeli yang berperisa muntah (perisa lain: butang perut, kotoran, makanan anjing, gam sampul, dan kahak), dan katak coklat yang melompat seperti rakan amfibia mereka. Dan itu tidak menyebutkan perayaan yang lazat di Dewan Besar Hogwarts yang dipamerkan di dalam filem.

Klip dari Digg merangkumi detik-detik yang patut diberi perhatian seperti ketika Crab dan Goyle diberikan dangkal tidur dangkal yang dibuat, yang dibuat oleh Hermoine, yang memasukkannya ke dalam, walaupun sementara, tidur. Atau apabila Ginny dan Harry berkongsi pai kecil. Ia berakhir dengan adegan di mana Dobby menjatuhkan kek pada tetamu rumah Durlsey dan Harry dijadikan bingkai untuknya semasa cuba menghentikannya.

Jika klip itu membuatkan anda lapar untuk makanan dunia makanan ahli sihir, ketahui bahawa anda boleh DIY beberapa daripada mereka – seperti Butterbeer atau resipi Harry Potter yang diilhamkan yang lain yang terapung di internet – di rumah di dunia muggle. Atau, anda boleh pergi ke Llety Cynin, a B & B yang menjadi tuan rumah Wizard’s Tea dua kali seminggu untuk menghormati siri ini. Penubuhan telah menghiasi ruang-ruang yang sama untuk meniru Dewan Besar dan para tetamu diurutkan ke dalam empat rumah Hogwarts: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw, dan Hufflepuff.

Lebih Banyak Mengenai Harry Potter

  • Rumah Hogwarts Adakah Anda Mempunyai Dalam? Gaya Memasak Anda Akan Beritahu.
  • Ini Harry Potter-Themed B & B Mahu Berkhidmat Anda Butterbeer
  • 18 Resipi Harry Potter yang Diilhamkan untuk Parti Halloween anda
  • Buat Bir Butter Potter Anda Sendiri
  • Yuengling’s Harry Potter Flavor Butterbeer Ice Cream

Apakah momen makanan kegemaran anda dari klip? Beri tahu kami di dalam komen!