Semua orang tahu bahawa tempat terbaik untuk makan di Hamptons akan berada di rumah Ina Garten, di mana kita boleh melihat pantrynya untuk perkara-perkara seperti madu yang diangkat secara tempatan. Tetapi jika anda masih menunggu jemputan anda kepada salah satu partinya yang terkenal – saya menganggap pejabat pos hilang saya di suatu tempat, seperti surat Hogwarts saya – perkara terbaik untuk dilakukan ialah membeli-belah di tempat-tempat kegemaran Ina.

Nasib baik Ina telah membuat kita semua nikmat besar dan menulis senarai beberapa tempat kegemarannya untuk membeli-belah dan makan di Hamptons.

Cadangan Ina sentiasa pepejal. Beberapa tahun yang lalu, ibu bapa saya mengoyakkan artikel mengenai “tempat-tempat kegemaran Ina Garten untuk membeli dan makan di Paris” dari sebuah majalah, dan mereka masih membawa laman-laman yang diserang dengan mereka setiap kali mereka pergi. Mereka masih belum berjaya. (Dan ibu bapa saya selalu membawa saya cenderamata dari La Dernière Goutte, kedai wain yang disyorkannya.

Banyak orang bertanya tentang tempat kegemaran saya untuk melawat di Hamptons. “The Hamptons” sebenarnya adalah rentetan kampung-kampung bersejarah termasuk East Hampton, Bridgehampton, dan Southampton di pantai selatan Long Island, dan setiap bandar mempunyai ciri khasnya sendiri. Terdapat begitu banyak tempat yang indah di Hamptons yang saya tidak mungkin dapat menamakan mereka semua, tetapi saya membuat senarai beberapa kegemaran saya sekiranya anda melawat! Untuk melihat senarai, lawati barefootcontessa.com melalui pautan dalam profil saya!!

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Dalam surat berita terkininya, Ina menerangkan bahawa “Hamptons” adalah rentetan kampung bersejarah di pantai selatan Long Island, dan dia mengatakan setiap bandar mempunyai karakter yang unik. Dan dari pandangan ibu Ina, seseorang boleh berada di Hamptons selama sebulan dan masih tidak menggaru permukaan semua tempat yang indah untuk makan dan membeli makanan di sana. Tetapi senarai tempat Ina untuk dilawati di Hamptons adalah permulaan yang baik.

Sekiranya saya, secara hipotesis, merancang bercuti untuk bercucuk di Ina Garten, saya pasti akan menghabiskan sebahagian besar masa di pasar petani di Hamptons. Dia peminat besar pasaran petani, dan Instagramnya sentiasa penuh dengan gambar radishes, bunga, lettuces, dan banyak lagi. Beberapa ladang kegemarannya termasuk Amber Waves Farm, ladang organik di Amagansett; Pike Farms dari Sagaponack; The Green Thumb dari Water Mill; dan Ladang Iacono di East Hampton, untuk ayam dan telur, dan mereka juga menjual itik pada musim gugur.

Hamptons juga mempunyai kedai makanan khusus bertaraf dunia. Malah, Ina Garten memulakan makanannya apabila dia membeli sebuah kedai makanan khas di Hamptons yang dipanggil The Barefoot Contessa. Kini dia adalah Contessa Barefoot, dan dia berkata beberapa tempat kegemarannya untuk membeli makanan termasuk Gourmet Cavaniaola, yang mengkhususkan diri dalam keju halus; Kedai Makanan Laut untuk makanan laut dan udang; Loaves & Fishes, yang terkenal dengan pengambilan gourmetnya; Susu Pail, di mana anda boleh memilih epal dan labu anda sendiri; Ladang Rawa Pusingan untuk makanan buatan sendiri dan makanan siap; Mary’s Marvelous, yang menjual bungkus, sandwic, salad, dan banyak lagi; dan Kedai Baking Tate untuk kue dan barangan bakar lain. Saya telah makan kue renyah Shop Tate’s Bake selama bertahun-tahun, dan saya tidak tahu ia adalah tempat yang sebenar.

Jelas sekali kita boleh pergi ke Hamptons dan mempunyai bahan-bahan yang cukup indah untuk memasak untuk diri sendiri sepanjang masa. Tetapi Ina juga menyediakan senarai restoran Hamptons kegemarannya, termasuk 1770 House, Palm, East Hampton Grill, Vine Street Cafe, Nick dan Toni’s, Candy Kitchen, dan Duryea’s. Jadi jika anda pergi ke Hamptons pada musim panas ini, anda akan mendapat makanan yang baik.

Adakah anda mempunyai tempat kegemaran di Hamptons?