Saya tahu terdapat banyak peminum teh di AT dan saya benar-benar memerlukan bantuan mereka. Suami saya dan saya adalah peminum teh yang gemar dan mencari penyelesaian simpanan untuk teh daun longgar kami.

Saya tahu saya mahu sesuatu yang ketat udara dan sebaiknya segi empat tepat (lebih mudah disimpan di dalam almari). Suami saya mahu sesuatu yang legap supaya dia boleh meninggalkannya di atas meja di tempat kerja. Kami tidak dapat mencari sesuatu yang memenuhi kedua-dua permintaan kami. Apa-apa pilihan penyimpanan atau bagaimana orang lain menyimpan teh daun longgar mereka akan sangat membantu! Terima kasih!

(Kepada Semua Soalan Baik)

Berikut adalah beberapa pilihan yang baik untuk menyimpan teh. Tidak semua segi empat segi, tetapi semuanya kedap udara dan legap.

• Emile Henry Citron Spice Jar, $ 23.95 di Cooking.com – (foto tengah di bahagian atas pos)
• Tea Ceramic Canister, Kedai Teh Inggeris – $ 19.99 (gambar di sebelah kanan di bahagian atas pos)
• Teh tin Inggeris Vintage di Etsy, $ 5.95 (digambarkan terus di atas)

Juga, jika anda memesan teh longgar anda dari sesetengah syarikat, seperti Adagio, mereka akan menghantar teh anda yang sudah dibungkus dalam timel baik udara (digambarkan di atas di sebelah kiri). Kami suka Adagio banyak; mereka adalah syarikat teh yang baik untuk memesan dan produk mereka adalah hebat.

Berikut adalah satu lagi laman web dengan banyak pilihan timah teh segi empat tepat:

• Bonjour Gourmet – Tea Tins

Juga, “tin teh” dan “teh canisters” Google – anda perlu mencari pelbagai pilihan tambahan.

Pembaca menimbang – apakah penyelesaian anda untuk menyimpan teh daun longgar?

Soalan seterusnya?

(Imej: Adagio, Cooking.com, Etsy)