(Kredit imej: @jamieoliver)

Apabila ia datang kepada keluarga selebriti, kita tidak selalu melihat gambar yang paling positif dicat. Kebanyakan keluarga selebriti seolah-olah agak aneh dalam semua cara yang salah (anda tahu yang saya bicarakan), tetapi untuk beberapa sebab orang masih berduyun-duyun kepada mereka.

Saya jenis orang yang lebih gemar selebriti yang kelihatannya bekerja keras tanpa henti pada hubungan keluarga mereka kerana mereka menjalankan perniagaan mereka. Jamie Oliver dan anak buahnya cukup banyak di bahagian atas senarai itu.

Kebanyakan masa di media sosial, keluarga terkenal – termasuk di dunia makanan – tidak menunjukkan kepada kami keseluruhan gambar. Kami melihat detik-detik bahagia dan kejayaan perniagaan tanpa pertengkaran dan perjuangan yang dimiliki oleh orang lain. Mari kita jelas: Hanya kerana anda seorang yang terkenal tidak bermakna anda dikecualikan daripada dimarahi kerana meninggalkan stoking kotor di lantai.

Yang terbaik ❤️ @ joolsoliver ❤️River

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Oliver (@jamieoliver) pada

Itulah sebabnya saya peminat suapan Jamie Oliver Instagram. Ia dipenuhi dengan makanan, pengalaman, perjalanan, rakan-rakan, dan tentu saja keluarga yang sangat menggembirakannya. Bagi saya, makanan adalah cinta dan memberi makan kepada orang yang saya cintai selalu menjadi bahagian terbaik dari kerja atau tugas memasak.

#Repost @joolsoliver Sunrise laugh

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jamie Oliver (@jamieoliver) pada

Kini, sebagai tambahan kepada keluarga dan makanan yang hebatnya, Oliver’s Instagram menampilkan pelbagai jenis gambar inspirasi anak-anak yang memasak ribut daripada resipi dalam buku barunya, 5 Ramuan, Makanan Pantas dan Mudah. Buku ini mempunyai makanan ringkas yang boleh diperoleh anak-anak, jadi apa yang kita tunggu? Oh tunggu, kami masih terganggu oleh gambar-gambar yang berani Jamie Oliver … mengeluh.

Lihat Lagi Foto di Instagram: @jamieoliver