Apa yang anda lakukan apabila salad musim panas yang dibungkus sayuran anda terlalu besar untuk mangkuk salad biasa atau bahkan pinggan makan malam? Anda mendapat kreatif.

Saya telah menjalani diet kebanyakan salad dalam gelombang panas terkini ini, dan saya agak malu untuk mengakui bahawa saya telah memakannya keluar dari mangkuk campuran sederhana stainless steel bersaiz sederhana. Ini adalah monstrosities salad berdaun yang besar, dijadikan hidangan dengan kacang, buah dadu, sayuran mentah, bit keju, dan kacang. Mereka jauh lebih besar daripada mangkuk salad yang boleh mengendalikan dan tiada hidangan saya yang lain cukup melakukan kerja sama ada.

Apa yang saya perlukan adalah mangkuk servis bersaiz kecil. Atau mungkin mangkuk sup yang sangat besar. Sesuatu yang betul-betul di sekitar lapan inci diameter dan dengan mangkuk dalam yang baik akan menjadi sempurna.

Saya telah menjaga mata saya terbuka untuk mangkuk semacam itu, dan di sini adalah beberapa calon yang saya baru-baru ini melihat:

Great White Coupe Serving Bowls (Set of 3), $ 58 dari Pottery Barn
Bowl Blue Cobalt Blue Indah, $ 45 dari penjual Etsy Wilson River Pottery
Skyn Bowl (Set 2), $ 19.99 dari Ikea

Adakah anda mempunyai hidangan kegemaran untuk memakan salad yang sangat besar?

Berkaitan: Dapur yang Baik: Masakan Hidangan Kami

(Imej: Pottery Barn)