Pinterest adalah tempat yang sangat baik untuk mengetahui apa yang baru dan trend. Platform sosial telah berkongsi apa yang mereka ramalkan untuk 2018, dan banyak perkara yang perlu dipelajari dari senarai itu. Sup dan mocktails? Kenali saya masuk Itulah sebabnya mengapa begitu menarik bahawa resipi atas Kitchn di Pinterest tahun ini adalah standbys lama. Terdapat banyak resepi ayam dan resipi perlahan untuk memuaskan anda untuk makan malam.

1. Cara Memasak Pork Pork Tender & Juicy dalam Oven

Tidak menghairankan bahawa resepi teratas kami di Pinterest tahun ini adalah tutorial kami untuk membuat daging babi berair. Kami mula-mula menerbitkan resipi ini empat tahun yang lalu, dan sejak itu ia sentiasa popular dengan pembaca kami. Ia adalah makan malam yang ringkas dan mesra yang boleh dibuat oleh sesiapa di rumah.

(Kredit imej: Emma Christensen)

2. Slow Cooker Bowl Burrito Ayam

Pinterest suka resipi periuk perlahan yang baik, sekali lagi, tidak menghairankan bahawa resipi ini muncul sebagai sesuatu platform yang dicintai tahun ini. Resipi ini mengambil beberapa minit untuk disatukan dan kemudian kira-kira tiga hingga empat jam dalam periuk perlahan.

(Kredit imej: Leela Cyd)

3. Cara Memasak Payudara Ayam Lembut & Tender Setiap Masa

Jadikan resolusi Tahun Baru anda untuk berhenti memasak dada ayam kering. Tiada siapa yang mahu – dan anda berhak lebih baik. Resipi ini tidak membosankan dan akan menghasilkan burung paling berair yang boleh anda bayangkan.

(Kredit imej: Emma Christensen)

4. Kek masak Masak Tikka Masala

Letakkan menu takeout dan buat ayam periuk ayam yang lazat ini di rumah! Terdapat ayam, rempah, dan banyak santan (pengsan) dan ia akan membuatkan anda hangat sehingga musim bunga.

(Kredit imej: Emma Christensen)

5. Cara Membuat Pancake Pisang 2-Benua

Beberapa tahun lalu, resipi pancake dua ramuan mengambil alih internet. Kedengarannya terlalu baik untuk menjadi kenyataan telur dan pisang boleh membuat pancake padat, tetapi ia benar. Ia berfungsi. Sekiranya anda masih belum mencuba, lakukannya esok.

(Kredit imej: Emma Christensen)

6. Bagaimana Membuat Tulang Besar di Oven

Tiada panggangan? Tiada masalah. Ketahui cara membuat tulang rusuk dengan bantuan ketuhar anda. Ingatlah untuk membuat sampingan roti jagung untuk menemani hidangan manis ini.

(Kredit imej: Leela Cyd)

7. Bagaimana Untuk Membakar Payudara Ayam dalam Ketuhar

Kali pertama saya membuat resipi ini, saya masih ingat memotong ayam dan menjadi kagum. Adakah ini? Adakah ini kunci untuk menyempurnakan dada ayam? (Spoiler: Ia adalah.)

(Kredit imej: Faith Durand)

8. Lemak Kulkas dan Bawang Lemak

Brisket adalah perkara yang sempurna untuk periuk perlahan dan ia hebat untuk bulan-bulan sejuk seperti sekarang. Pembaca kami telah terobsesi dengan resipi ini sejak diterbitkan tiga tahun yang lalu.

(Kredit imej: Emma Christensen)

9. Cara Membuat Roti Sourdough

Roti masam yang sangat baik sangat lazat. Pasti, anda boleh membelinya, atau anda boleh membuat anda sendiri seperti badass. Adakah yang terakhir, menjadi yang terakhir.

(Kredit imej: Leela Cyd)

10. Cara Memasak Salmon dalam Ketuhar

Resipi salmon ini tidak boleh lebih mudah. Anda hanya perlu beberapa salmon, minyak zaitun, garam, lada, dan lemon yang baik dan anda berada dalam perniagaan.