Ia adalah bulan April, yang bermaksud terdapat bulan lagi rancangan TV dan filem baru yang datang ke perkhidmatan streaming berdekatan anda. Sekiranya anda belum lagi memerhatikannya Ugly Delicious atau Dipaku ia! di Netflix, maka anda mendapat beberapa perkara yang perlu dilakukan. Dan jika anda sudah menaiki gelombang makanan yang manis, manis, jangan risau – ada yang lebih banyak untuk melihat bulan ini.

Datang ke Netflix

• Meja Chef: Pastry (13 April)

Ini adalah pertunjukan makanan baru yang paling ketara (atau filem, untuk perkara itu) yang keluar bulan ini. Walaupun saya pada umumnya peminat besar orang di belakang Jadual Chef, mereka baru-baru ini menerima beberapa flack yang layak untuk pilihan mereka untuk menyerlahkan dalam siri yang akan datang. Hanya ada seorang wanita – Christina Tosi – dan dia tukang masak pastri yang paling utama ada. Apa yang memberi? Kami akan menonton dengan teliti.

Baca lebih lanjut: “Meja Chef: Pastry” Ditetapkan untuk debut pada bulan April di Netflix

Datang ke Hulu

Pemain Terburuk di Amerika: Musim 8 (1 April)

Dapatkan mengisi Anne Burrell dengan musim lapan Pencuri Terburuk di Amerika. Sekiranya anda tidak biasa dengan rancangan itu, ia mengikuti 12 hingga 16 peserta (atau “rekrut”) kerana mereka mempelajari kemahiran dapur asas dan bersaing dengan $ 25,000.

Datang ke Amazon Prime

Tiada apa-apa yang baru bulan ini.

Datang ke HBO

Pelayan (1 April)

Kerry Russell bintang dalam komedi ini lucu tentang seorang pelayan muda yang mengandung yang hamil, jatuh cinta dengan doktornya, dan bakes pai di sepanjang jalan. Kegemaran peribadi saya ialah “Saya benci pai suami saya” yang anda lihat dalam treler. Ia berfungsi dengan baik.

Gigitan Kecil untuk Keseronokan Streaming Anda

  • Bom Pizza Muffin Tin
  • 3-Cheese Frittata Cups
  • Bagel Bagel yang Mudah Stuffed
  • Knot Bawang Putih Mudah Cheesy
  • Country Ham & Bawang Quiche Dibuat dalam Pan Lembaran

Apa yang awak akan tengok bulan ini?