Masa itu lagi! Semua tempat kegemaran anda menonton pertunjukan TV dan filem – Netflix, Hulu, HBO, dan Amazon Prime – telah mengeluarkan senarai semua perkara baru untuk ditayangkan pada bulan Disember. Walaupun terdapat banyak filem cuti yang bagus pada bulan ini, terdapat juga beberapa rancangan makanan hebat (dan satu filem kanak-kanak) yang perlu dipertimbangkan. Dapatkan popcorn dan dulang kue buatan sendiri dan pesta dengan mata anda.

Datang ke Netflix

  • Chef & Peti Sejuk Saya: 2017 (1 Disember)

Sekiranya anda suka Dicabut, maka anda perlu menyemak rancangan ini pada bulan Disember. Para koki terbaik di pertempuran Korea untuk membuat hidangan yang paling menarik. Acara ini mempunyai sari kata bahasa Inggeris.

Datang ke Hulu

  • The Wine Show: Complete Season 2 (1 Disember)

Treler di atas adalah dari musim pertama, tetapi anda boleh mendapat gambaran mengenai apa rancangan itu. Kitchn menulis mengenai musim pertama tahun lepas. Musim kedua ini diadakan di selatan Perancis dan Matthew Goode menjadi tuan rumah bersama lelaki baru, James Purefoy.

  • The Great American Baking Show: Musim 3 Premiere (8 Disember)

Putaran ini The Great British Bake Off kembali ke ABC pada 7 Disember dan anda boleh menontonnya di Hulu Disember 8. Ayesha Curry dan Anthony “Spice” Adams hosting.

Datang ke Amazon Prime

Tiada apa-apa yang baru bulan ini.

Datang ke HBO

  • The Pirates Who Do Do Anything: A Veggietales Movie (1 Disember)

Mencari filem yang menyeronokkan untuk anak-anak anda? Atau mungkin anda hanya mahu mempunyai sedikit bunyi di belakang ketika anda mencuci piring anda? Inilah dia! Rakan sayuran kegemaran anda mendapati diri mereka pada abad ke-17 di mana mereka perlu berjuang melawan seorang yang zalim.

Snek Delicious untuk Makan Semasa Streaming

  • Yogurt Pretzel Bark
  • Cookies Peppermint Pinwheel
  • Popcorn Gaya Chicago
  • Muffin Pan Deep-Dish Pizzas

Apa yang anda merancang untuk menonton pada bulan November? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!