Saya mempunyai kawan yang makan pizza dengan pisau dan garpu. Beliau adalah orang Eropah, jadi dia mempunyai akhlak meja yang sempurna dan setiap kali saya makan pizza dengannya, saya mengakui bahawa saya merasa seperti seorang philistine, kerana saya makan pizza saya dengan mengambil sepotong di tangan saya dan membawanya terus ke mulut saya. Bagaimana anda makan pizza anda?

Dalam klip video ini, Jon Stewart mengambil Donald Trump untuk mengerjakan beberapa langkah pizzanya, dari pilihan Trump di kedai pizza rantai kepada hakikat bahawa dia menyusun potongannya di atas pinggan. Tetapi apa yang benar-benar menghantar Stewart ke tepi adalah apabila Trump mengambil garpu dan mula makan pizza dengannya. Kemudian, Trump mempertahankan diri dengan mengatakan bahawa dia cuba untuk memakan topping dan bukan kerak sehingga “kami menyimpan berat badan sekurang-kurangnya sebaik mungkin.”

The Daily Show
Dapatkan Lebih Banyak: Daily Show Full Episodes, Humor Politik & Satire Blog, The Daily Show di Facebook

Sekali-sekala, saya akan mula makan pizza dengan pisau dan garpu tetapi kebenaran diberitahu, saya selalu makan dengan tangan saya. Mengapa? Ia lebih menyeronokkan dengan cara itu. Dan untuk saya, pizza adalah makanan yang tidak menyenangkan dan tidak formal walaupun saya makan salah satu pai kayu yang dipenuhi kayu yang anda lihat begitu banyak hari ini. Pengecualian adalah apabila memakan pizza yang dipanggang dalam hidangan tetapi jujur, saya tidak mempunyai salah satu daripada mereka dalam masa yang lama.

Bagaimana dengan awak? Apa kaedah makan pizza pilihan anda?

Berkaitan: Mengapa Orang Sleepy Love Pizza

(Imej: Star Trek dan The Daily Show)