Berantakan untuk membersihkan – itulah yang PANTREE menjanjikan untuk dilakukan untuk dapur anda. Kami tertarik dengan sistem penyimpanan ini – lihat lebih banyak cara ia berfungsi di bawah.

Adakah anda mempunyai periuk, kuali, kuali, dan spatula yang dihantarkan ke dalam almari anda? Kita lakukan, dan ia memandu kita gila. Kami terus menyusun semula untuk mencari konfigurasi yang lebih baik, tetapi kami tertanya-tanya apakah PANTREE ini akan menjadi penyelesaian yang baik.

PANTREE ialah penganjur almari plastik iaitu (idea bagus!) pusingan, seperti kebanyakan alat memasak anda. Ia memegang sehingga 14 keping alat memasak ditambah 4 penutup yang hampir sama dan sesuai dengan kabinet dasar standard. Ia boleh memegang sehingga 25 paun berat, jadi walaupun kuali besi boleh disimpan di dalamnya.

Kami ingin menunjukkan bahawa 14 keping alat memasak adalah banyak untuk dapur purata, jadi perkara ini menjanjikan untuk memegang hampir setiap bahagian alat memasak yang anda perlukan, di luar kuali.

PANTREE mengambil hanya 13 “diameter ruang dan 19” ketinggian, jadi ia sesuai dengan standard 24 “kabinet dapur asas. Kami mempunyai kabinet dengan rak 1/2 tersembunyi di bahagian belakang, tetapi perkara ini bahkan sesuai dengannya. Ia tidak sesuai dengan kabinet ultra sempit, tetapi kami yakin bahawa kebanyakan dapur mempunyai satu kabinet yang mana ia akan sesuai.

Pengilang mengatakan bahawa ia boleh menjimatkan sehingga 300% dalam ruang kabinet. Anda juga boleh menambah lampiran alat dan swivel, jadi anda boleh menyimpan lebih banyak lagi dalam jejak kecil ini.

Kami tertanya-tanya betapa kukuhnya ini (ia “terkumpul bersama” dengan mudah, kata mereka) dan bagaimana ia dapat digunakan sehari-hari. Tetapi idea itu hebat, dan jauh lebih cekap daripada menyusun kuali bersama-sama dalam timbunan yang membosankan. Malah, ia mungkin lebih baik untuk kuali, kerana mereka tidak disapu bersama dalam timbunan sepanjang masa.

Apa pendapat kamu? Pernahkah anda mencuba PANTREE? Kami sangat penasaran.

• PANTREE boleh didapati melalui laman web mereka, bermula dari $ 24.95

Berkaitan: Penjimat Ruang Kecil: Penyelenggara Lidah Tangki

(Imej: PANTREE)