Jadi, kami telah melontarkan banyak resipi dan idea sup pada anda minggu ini. Apa yang akan kamu lakukan dengan mereka semua? Berikut adalah satu idea: Parti sup dan masak! Pembaca Barb menghantar kami pesta comel ini bahawa dia melemparkan musim sejuk lalu dengan beberapa kawan. Dan bukan sekadar pesta – ia juga pertandingan yang mesra! Baca terus untuk semua butiran dan banyak lagi foto.

Dari Barb:
Kami menjadi tuan rumah Big Mouth, Big Bowl Challenge: Edisi Sup pada petang Sabtu yang sejuk. Setiap cheftestant membawa sup pilihan mereka, senduk mereka sendiri, roti untuk mengiringi sup mereka, dan kad resipi dicetak untuk setiap orang untuk dibawa pulang.

Kami bermula dengan plat keju penuh dengan gula-gula dari kedai keju gourmet setempat (termasuk beberapa keju dari Dairyland, Wisconsin) dan berpindah ke sup. Setiap kursus dihidangkan secara berasingan, dan koki mempunyai peluang untuk membuat beberapa komen mengenai supnya.

Selepas semua empat sup, kami masing-masing memberikan undian untuk sup yang menang. Pemenang bertuah (koki udque udang) membawa pulang sudu peribadi dan berbingkai.

Maklumat terperinci termasuk:
• Tuala kain buatan tangan
• Placemats buatan tangan disesuaikan dengan nama setiap sup
• Trophy terbuat dari sudu tersuai, dari Wooden Hive
• Centerpieces bunga dibuat daripada tin sup Campbell
• Kad resipi oleh Honeybee Design

Ia adalah satu hit yang kami berharap dapat menjadikannya satu acara tahunan; setiap tahun kita mempunyai pemasak semacam resipi yang boleh dihidangkan dalam mangkuk.

Lebih banyak mengenai sup masak serta cabaran tahun ini!
• Big Mouth Big Bowl, Edisi Sup di blog Barb
• Big Mouth, Big Bowl: Pasta Edition

* * *
Terima kasih banyak untuk berkongsi, Barb!

Berkaitan: Menu Spiced-Up untuk Parti Sup Weekend

(Imej: Barb melalui e-mel)