(Kredit imej: Makanan 52)

(Kredit imej: Makanan 52)

>> Food52.com
adalah Pemenang Pencari Memasak Harian 2014 kami!


(Kredit gambar: Andrea Sparicio)

Terima kasih kepada semua yang mengundi pada kami 10 finalis dalam kategori Harian Kegemaran Kegemaran. Lima orang finalis dipilih oleh anda melalui pencalonan pencalonan, dan lima yang lain dipilih oleh hakim kami.

Tahniah kepada pemenang dan pastikan untuk melihat SEMUA blog hebat yang disebut dalam The Homies tahun ini!

Lihat Pemenang di Semua Kategori

 • Kesihatan & Diet
 • Mesra Keluarga
 • Sweets & Baking
 • Blog dari Luar Negara

Kategori Reka Bentuk Rumah

 • Reka Bentuk Rumah & Inspirasi
 • Projek Rumah & DIY
 • Keluarga & Kanak-kanak

The Finalists

Nota dari Hakim-hakim

Beberapa petikan pilih dari para hakim pada pilihan mereka:

The Yellow House: Blog yang baik untuk membaca sehari-hari sepatutnya menawarkan pelarian sekelip ke dalam kehidupan pencipta blog tetapi tidak memberitahu anda semuanya. Jika suami blogger itu MENCINTAI nachos pada Super Bowl Ahad, dia seperti empat puluh juta suami lain dan kami tidak mahu tahu. Sekiranya blogger mempunyai sindrom usus yang tidak sihat, dia atau dia perlu melihat seorang doktor dan tidak melihat saya, pembaca. Sarah Searle merendahkan tampang tetapi tampan The Yellow House adalah cemuhan penyayang untuk memasak rumah ladang Amerika, dengan banyak resipi yang hebat. Setiap resipi diperkenalkan dengan manis dan mendedahkan, tetapi agak ringkas, melihat bagaimana resipi dan bahan-bahannya sesuai dengan kehidupan Sarah pada hari dia memasak hidangan.

Bacon Fork Bacon menggabungkan gambar-gambar yang indah dan resipi lazat dalam pendekatan yang menyeronokkan dan moden. Laman mereka adalah mudah dan bersih, dan mereka mempunyai pandangan yang menyeronokkan untuk memasak di dapur.

Semua Nominees


The Homies sekilas

JADUAL

 • Minggu 1 – Pencalonan: Namakan reka bentuk rumah dan blog masakan kegemaran anda dari Jumaat, 14 Februari – Jumaat, 21 Februari (hingga tengah malam EST). Pencalonan diluluskan secara manual oleh editor.
 • Minggu 2 – Mengundi: Undian pada sepuluh finalis dalam setiap kategori Sabtu, 22 Februari – Rabu, 26 Feb (hingga tengah malam EST).
 • Hujung Minggu Pemenang: Pemenang akan diumumkan Jumaat 28 Februari.

PERATURAN RUMAH

 • Bagaimana finalis ditentukan?? Lima teratas blog yang paling dinominasikan dalam setiap kategori akan menjadi lima dari sepuluh finalis. Lima lagi finalis dalam setiap kategori dipilih dari penama oleh editor kami dan panel hakim.
 • Bolehkah saya menamakan lebih daripada satu blog? Ya! Nominasikan seberapa banyak blog yang anda suka. Matlamat utama di sini adalah untuk menemui dan berkongsi blog yang kita cintai.
 • Bolehkah seseorang menjadi finalis dalam lebih daripada satu kategori? Tidak. Mereka boleh dicalonkan dalam semua kategori, tetapi mereka hanya layak untuk status finalis dalam kategori di mana mereka menerima pencalonan paling.
 • Mengapa penamaan saya belum diluluskan lagi?? Kami secara manual meluluskan setiap pencalonan, dan kami melakukan ini secara bergulung secepat mungkin.

Dapatkan Pencalonan!

Ingat untuk mencalonkan blog dalam kategori yang anda fikir mereka sesuai dengan yang terbaik. Mereka akan tampil di sini selepas kami meluluskan pencalonan. Selain itu, pemenang masa lalu tidak layak menyertai pusingan ini.

Sebelum anda mencalonkan blog, imbas senarai dan lihat jika mereka sudah ada di sini. Jika mereka berada, klik butang +1 untuk mendaftarkan pencalonan anda.

The Homies 2014

Baca lebih lanjut mengenai The Homies dan melihat semua pemenang yang lalu!