• Sudut: Makan tengah hari tidak boleh menjadi beban.
 • Resipi untuk sekarang: Sandwich dengan Apple Segar, Fromager D’Affinois, Arugula, dan Almond Butter; Salad dengan banyak bahagian; Sup Cranberry Bean dengan Sayuran dan Mungkin Pasta; Lentil dilipat ke Yogurt, Bayam, dan Basil; Penne Pasta dengan Sosej, Lada Merah dan Kacang; Bakso untuk Kemudian
 • Siapa yang akan menikmati buku ini? Mereka yang menderita Sindrom Lunch Boring Chronic, rakan sekerja yang ingin memulakan kelab makan tengahari di tempat kerja
 • Fakta Pantas

  Siapa yang menulisnya: Peter Miller

  Siapa yang menerbitkannya: Abrams

  Bilangan resipi: Kira-kira 50

  Sorotan lain:

  Terdapat begitu banyak frasa kecil yang indah dalam buku ini, bahawa saya hanya perlu memetik beberapa daripada mereka:

  “Beberapa memasak menggunakan makanan yang anda sukai, dan beberapa masakan menggunakan makanan yang telah anda tinggalkan.

  “… Kami sentiasa mempunyai beberapa gabungan kacang atau nasi, pasta atau lentil di tangan … Mereka adalah kebalikan dari makanan cepat saji yang bersemangat dan bersejarah.”

  “Kami adalah yang paling sukar pengkritik, sebagai pelanggan kami sendiri.”

  “Untuk membuat makan tengah hari setiap hari, dalam semua keadaan yang berbeza-beza, anda memerlukan sedikit oomph.”

  Foto oleh pasangan dinamik Christopher Hirsheimer dan Melissa Hamilton (wanita Canal House), buku masakan ini adalah meditasi sebahagian, inspirasi sebahagian, dan sebahagian resipi makan tengah hari yang hebat. Ia boleh merasa sedikit berharga dan sayang pada saat-saat, tetapi jika anda memerlukan sedikit oomph untuk rutin makan tengah hari anda, Makan tengah hari di Kedai pasti akan memberikannya.

  Cari buku di perpustakaan tempatan anda, kedai buku bebas, atau Amazon: Makan tengahari di Kedai oleh Peter Miller

  Lawati laman web pengarang: Peter Miller

  Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang dinyatakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar oleh apa-apa cara oleh pengilang atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka. Walau bagaimanapun, pengeluar tidak memberi kami produk untuk tujuan ujian dan kajian semula.