Keperluan, kata mereka, adalah ibu ciptaan. Kadang-kadang kekangan yang paling teruk boleh membawa kepada hasil terbaik, paling indah, paling kreatif.

Begitu juga dengan majalah Saveur, sekurang-kurangnya pendapat kami.

Pertama, berita buruk: Saveur mengalami beberapa pemberhentian yang dahsyat pada awal tahun ini. Kakitangan itu pada dasarnya terpakai, termasuk Adam Sachs, ketua editor yang telah berkhidmat dalam peranan itu sejak tahun 2014, editor foto, dan pengarah kreatif. Terima kasih kepada pengurangan terkini ini, Saveur kini hanya mempunyai enam kakitangan sepenuh masa.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

Majalah One Food yang Harus Anda Beli pada bulan Julai: Saveur

Tetapi daripada kekangan yang sukar ini, terdapat Saveur yang kelihatan segar, diperkayakan semula, dan hanya dapat menjadi majalah yang lebih menarik secara keseluruhan. Isu “baru” yang pertama adalah sekarang, dan jika anda hanya membeli satu majalah makanan pada bulan ini, kami fikir ini sepatutnya.

Mula-mula, Saveur kini akan menghasilkan hanya empat isu setahun, turun dari enam. Setiap isu lebih panjang (dengan 50 peratus halaman lebih setiap masalah, menurut Editor Eksekutif baru Stacy Adimando, yang merupakan pengarah ujian dapur-majalah sejak 2016). Ia juga mencetak pada kertas berkualiti tinggi, dan ia telah direka semula dengan gaya yang lebih berani, lebih tegas.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

Selain itu – sekurang-kurangnya jika isu permulaan semula ini adalah sebarang petunjuk – nampaknya setiap isu baru Saveur akan difokuskan pada satu tema penyatuan. Jumlah dagangan semasa, “Lautan dan Isu Pulau,” menampilkan makanan laut dan cerita pantai dari seluruh dunia.

Secara terang-terangan, dengan semua tweak tersebut, Saveur mula kelihatan lebih banyak lagi seperti jenis makanan indie yang kita tulis sekitar bulan lalu. Dan itulah perkara yang sangat menarik untuk ditonton.

The “baru” Saveur seolah-olah kedua-dua eksperimen dan sangat yakin diri, yakin dengan suara semasa sambil menolak sampul surat majalah makanan arus perdana. Saveur telah lama menjadi yang paling serius, paling ilmiah, dan paling global pent arus perdana; ia seolah-olah bersandar kepada identiti itu lagi. Isu terbaharu hampir sama seperti National Geographic: Makanan, dan kami bermaksud dengan cara terbaik.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

Ada bahagian baru yang dipanggil Range, yang menampilkan “pelajaran dapur dari seluruh dunia,” yang dalam isu makanan laut yang berfokuskan ini termasuk goreng ikan Timur Tengah dan ceviche Peru yang sempurna. Dan masih terdapat tanda tangan Saveur yang dilaporkan dengan ceria dan cerdik bertulis mengenai budaya makanan global, termasuk lawatan ke ladang kelp di lepas pantai Connecticut, menyelam gambar laut yang indah di California Utara, pesta makanan laut yang diolah kelapa di pulau Thailand dari Ko Yao Noi, dan satu perkara ringkas tetapi menarik tentang bagaimana satu restoran di Cape Town, Afrika Selatan, menyesuaikan diri dengan kemarau bandar yang melanda itu. Dan banyak, banyak lagi.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

Ia adalah masa yang sukar untuk majalah makanan, dan cabaran yang dihadapi Saveur pasti biasa kepada semua makanan utama arus perdana lain di luar sana. Menonton cara Saveur memberi respons kepada cabaran – memindahkan pendekatan editorialnya dan memeluk perkara yang menjadikannya berbeza dari semua tajuk lain di luar sana – adalah menarik.

Di mana Beli Isu

Anda boleh membeli isu ini Saveur pada gerai surat khabar, atau secara digital pada gerai berita digital Texture, Zinio, Flipster, dan eMagazine.

Majalah Lain Kami Mengesyorkan Bulan Ini

Satu lagi majalah yang bernilai diperiksa bulan ini? Makanan & Wain, yang keluar dengan isu tahunan Chef Baru Terbaik (!) ke-30. Kompendium tahunan ini telah memaparkan 323 chef yang datang dan akan datang dalam tempoh tiga dekad yang lalu. Edisi terkini adalah buku yang mesti dibaca, menyeberang negara dari New York ke L.A. ke Nashville ke Seattle, memaparkan beberapa bakat masakan yang paling menarik di Amerika sekarang.

Akhirnya, kami mengasihi isu Julai / Ogos Martha Stewart Hidup. Tiada siapa yang musim panas seperti Martha. Setiap tahun, isu-isu musim panas majalah ini sangat menarik dan mengerikan. Ia seperti musim panas yang anda mahu anda mempunyai. Isu terkini termasuk ciri pada musim panas di Vermont yang akan membawa pembungkusan beg anda untuk Green Mountain State. Dan resipi penutup masalah adalah twist yang sangat indah di BLT, di mana “L” bermaksud “udang karang” (kerana Martha).

Selamat bulan Julai! Tinggal sejuk, dan berikan kami komen untuk memberitahu kami apa yang anda memasak bulan ini!