(Kredit imej: IKEA)

IKEA mengeluarkan katalog digital 2017 hari ini, dan sementara semua perabot dan produk rumah mendapat banyak perhatian, ada sesuatu yang baru dan menarik yang anda mungkin terlepas – dan ia hanya berlaku untuk dimakan.

Musim panas IKEA IKEA membuka kedai gula-gula di kebanyakan lokasi Amerika Syarikat. Pada hanya $ 7,99 satu paun, sukar untuk menahan dorongan manis yang menyambut anda semasa berbelanja. Pada awal tahun ini kami memilih gula-gula IKEA kegemaran 10 kegemaran kami, tetapi yang baru perlu ditambah pada senarai itu. Malah, ini hanya boleh menjadi permen terbaik yang ditawarkan oleh IKEA.

(Kredit imej: IKEA)

Saya ingin memperkenalkan anda kepada Gula Kuda Dala. Dala kuda, jika anda tidak kenal, adalah tokoh berharga dalam seni rakyat Sweden – biasanya dicat kuda kayu. Gummies ini berbentuk seperti kuda Dala, dan bebas daripada GMO dan sirap jagung fruktosa tinggi. Terdapat tiga perisa: nanas, sitrus, dan raspberry.

Jika anda mengasihi Gula-gula Ikan Sweden, maka anda akan menyukai tambahan baru ini di dinding permen IKEA. Mereka kurang teguh daripada Ikan Sweden, tetapi sangat beraroma.

Kini mereka hanya boleh didapati di lokasi Bloomington (Minnesota), Seattle, College Park (Maryland), dan Conshohocken (Pennsylvania) IKEA. Mereka akan disediakan di seluruh negara menjelang bulan November. Beg 5.3-auns akan menanggung kos $ 1.99.