General Mills mengumumkan bahawa mereka menambah rasa baru Cheerios kepada senarai mereka tahun ini: rempah labu. Tambahan baru ini boleh memukul rak sebaik sahaja bulan ini. Itu adalah berita kepada saya bahawa Cheerios mempunyai apa-apa rasa di luar “Asli,” “Honey Nut,” dan “Multigrain,” tetapi pada hakikatnya, terdapat 14 kotak yang berbeza untuk dipilih. Adakah anda mempunyai idea? Apa yang awak membesar makan? Adakah anda masih makan bijirin sama sekali?

Nah, ternyata rasa Cheerios kegemaran anda boleh mengatakan banyak tentang anda sebagai orang. Terdapat perbezaan antara orang yang tertarik ke arah “Asal” berbanding “Frosted,” jadi apa kem anda jatuh ke dalam? Pilih kotak kegemaran anda dan kami akan memberitahu anda apa yang dikatakan tentang anda dan keperibadian anda. Ya, Spice Labu adalah pilihan.

1. Cheerios Asli

Jika anda suka versi asal Cheerios, orang menganggap anda menjadi sihat dan baik. Anda jenis jiran yang akan memotong rumput seseorang tanpa diminta dan sukarelawan sebagai penolong jurulatih bola sepak untuk pasukan gadis muda. Anda sangat memberi dan itulah yang membuat anda istimewa. Kadang-kadang orang berfikir anda membosankan, tetapi anda tidak perlu mendengarnya.

2. Honey Nut Cheerios

Jika anda sentiasa boleh pergi untuk satu mangkuk tambahan Honey Nut, maka anda jenis kreatif. Walaupun kerja harian anda mungkin sesuatu yang sedikit lebih regimented, anda menghabiskan masa lapang anda membaca sesuatu yang menggunakan imaginasi anda. Anda suka memasak, menghabiskan masa dengan kawan-kawan, dan mengambil perjalanan sehari secara spontan ke tempat-tempat baru. Dalam kehidupan lain, anda mungkin menjadi ilustrator.

3. Multigrain Cheerios

Jika pemikiran makan semangkuk Multigrain Cheerios membuat anda lemah dalam lutut, maka anda petualang. Anda suka aktif bila-bila boleh – sama ada yang berlaku pada kenaikan panjang, memanjat batu, atau melakukan yoga di luar. Anda berusaha untuk mengimbangi semua perkara yang anda lakukan. Anda pada umumnya sangat santai.

4. Cheerios Frosted

Jika anda tidak boleh mendapatkan cukup Frosted Cheerios, maka anda seorang jumlah kekasih. Anda sentiasa membakar kek untuk hari lahir rakan anda, dan anda tidak pernah terlepas ulang tahun perkahwinan ibu bapa anda. Anda suka berada di sekeliling haiwan – terutama anjing kerana mereka mempunyai banyak tenaga.

5. Apple Cinnamon Cheerios

Jika anda semua tentang Apple Cinnamon Cheerios, itu bermakna anda berani dan berani. Anda adalah kanak-kanak di taman permainan yang tidak akan membiarkan pengganggu membingungkan dengan anak-anak muda. Anda berlari untuk presiden kelas untuk benar-benar membuat perbezaan. Anda mempunyai pekerjaan yang tertekan yang anda suka kerana ia mencabar anda.

6. Strawberry Cheerios

Jika anda mengambil semua kotak edisi terhad Strawberry Cheerios semasa musim bunga dan musim panas, maka anda sedikit bodoh dengan semangat yang riang. Anda mempunyai satu tan tenaga – hampir terlalu banyak pada masa-masa – dan anda seolah-olah terlelap dari tidur pada waktu pagi. Ia mengambil masa yang lama untuk membuat anda kecewa atau berasa rendah, dan itulah sebabnya orang suka berada di sekeliling anda.

7. Honey Nut Cheerios Medley Crunch

Sekiranya anda mengembang selepas bijirin ini, maka anda seorang pendengar yang hebat. Anda sangat pandai, dan mempunyai cara untuk mengambil emosi orang. Anda mempunyai masa yang sangat sukar membuat keputusan apabila datang kepada perkara besar dan kecil. Anda tidak boleh menjadi spontan mengenai apa-apa. Anda mempunyai beberapa kawan yang sangat peduli dengan anda.

8. Cheerios + Bijir Purba

Jika anda suka jenis Cheerios ini, itu bermakna anda super pintar. Anda mungkin telah bertambah besar, mungkin anda juga bermain Dungeons and Dragons, tetapi apabila anda mendapat sedikit lebih tua anda mendapati sekumpulan kawan yang kukuh dan benar-benar berkembang menjadi kacamata. Impian anda adalah untuk menjadi seorang profesor yang dipegang di sebuah sekolah di mana-mana.

9. Fruity Cheerios

Jika anda mencari Fruity Cheerios di kedai runcit, maka anda seorang kanak-kanak di hati. Anda suka bermain dengan sepupu muda di taman permainan dan membuat permainan yang bodoh. Sesetengah orang mungkin menganggap anda agak naif atau kurang dimalukan, tetapi mereka mungkin mengambil terlalu serius. Anda mempunyai masa yang lebih sukar untuk menjaga pekerjaan dan cenderung melantun antara projek.

10. Chocolate Cheerios

Sekiranya anda mengalami kecederaan pada Chocolate Cheerios yang bermaksud anda seorang hedonis. Anda hidup buat masa ini, dan jangan cenderung untuk berfikir tentang akibat tindakan anda. Anda mempunyai banyak kawan dan keluar setiap kali anda boleh. Kadang-kadang anda mendapat masalah di tempat kerja kerana tidak memasukkan jam tambahan untuk menyelesaikan sesuatu, tetapi ia tidak mengganggu anda.

11. Multigrain Cheerios Butter Peanut

Jika anda berseri untuk Multigrain Cheerios dengan Butter Peanut, maka anda betul-betul hebat. Apabila anda masuk ke dalam bilik, semua orang nampaknya. Kulit anda bersinar, rambut anda sutera dan tebal, dan anda seolah-olah mengambil hobi dengan mudah. Bahawa setengah maraton yang anda lakukan bulan lepas? Anda tidak pernah melatihnya.

12. Multigrain Cheerios Dark Chocolate Crunch

Jika anda mempunyai mata anda pada jenis Cheerios ini, maka anda ada jiwa yang kaya dan mendalam. Sesetengah mungkin memanggil anda misteri, atau walaupun sejuk, tetapi anda hanya rumit. Anda mempunyai masa lalu gelap yang anda tidak suka bercakap tentang. Anda mempunyai tulang belakang, bagaimanapun, dan anda berdiri untuk apa yang anda percayai.

13. Cheerios Protein Oats & Honey

Anda seorang keluarga jika anda suka jenis Cheerios ini. Anda mungkin mempunyai anak-anak, atau merancang untuk mempunyai anak-anak satu hari. Anda sangat pemahaman, dan tahu kapan harus baik dan kapan ketat. Anda mungkin dalam profesion di mana kemahiran ini lebih baik digunakan – mungkin seorang jururawat. Percutian impian anda adalah di pantai dengan keluarga anda dan banyak BBQ.

14. Cheerios Protein Cinnamon Almond

Anda seorang burung bijak jika anda suka jenis Cheerios ini. Anda mencari keseimbangan bila mungkin dalam hidup anda, dan anda memberi bimbingan dan kekuatan kepada semua orang di sekeliling anda. Anda dimaksudkan untuk berada dalam pekerjaan yang membantu atau mengajar orang – mungkin kedudukan pelatih kehidupan.

15. Spice Cheerios Labu

Sesetengah mungkin menganggap anda berada asas jika anda menyukai Cheerios ini, tetapi jujurnya mereka mungkin cemburu terhadap keupayaan anda untuk menjadi sama dengan siapa anda. Anda tidak peduli jika jatuh cinta adalah klise dan anda tidak peduli jika bot UGG adalah jenis bodoh (mereka comel!). Terus menjadi anda.