Saya mempunyai hubungan cinta-benci dengan chef dan personaliti makanan berikut – termasuk Ina Garten – di Instagram. Sangat sukar untuk melihat semua makanan yang lazat yang mereka buat ketika saya tidak memilikinya di hadapan saya, atau mempunyai bahan-bahan yang diperlukan di dalam peti sejuk atau pantri saya untuk membuat apa yang mereka masak. Tetapi hari ini, ketika Ina Garten menyebut resep resipi kegemarannya untuk Super Bowl di Instagram dan di laman webnya, saya tahu saya mempunyai segalanya di rumah saya untuk membuatnya untuk Super Bowl Sunday, dan saya yakin anda juga.

Super Bowl sentiasa menyeru hidangan terbaik saya yang ramai! Orang-orang memberitahu saya bahawa Pan Bawang Pan Fried saya sangat menyerupai bahawa mereka telah membuatnya untuk pesta, memakan sesuatu yang SELESAI sebelum pesta bermula, dan terpaksa membuatnya lagi! LOL !! Malah @winkiethewelsh tidak boleh menunggu untuk mencuba !! (Pautan ke resipi adalah dalam profil saya.)

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Dapatkan resipi: Pot Bawang Pan-Fried dari Contare Barefoot

Rahsia pencelupan ini terletak pada bawang. Tidak, mereka bukan bawang istimewa yang diterbangkan dari Perancis – mereka hanya bawang kuning tradisional yang karamel. Mereka berpengalaman dengan sedikit garam, lada, dan cayenne sebelum dimakan di dapur selama kira-kira 30 minit. Adakah bunyi itu seperti masa yang lama untuk mencelup? Mungkin, tetapi mengetahui resipi Ina Garten, saya 100 peratus percaya bahawa ia bernilai usaha tambahan.

Selebihnya dip terdiri daripada krim masam, “baik” mayonis (ibu klasik), dan keju krim.

“Orang-orang memberitahu saya bahawa Pan Bawang Pan Fried saya sangat adiktif bahawa mereka telah membuatnya untuk pesta, memakan sesuatu yang SELESAI sebelum pesta bermula, dan terpaksa membuatnya lagi! LOL !!” Ina membanjiri Instagram hari ini. Anda telah diberi amaran: Jika anda membuat kedudukkan ini, pasti membuat dua kelompok sekaligus, sehingga anda tidak akan kehabisan sebelum permainan pertama pun dimulai.

Lebih Resipi Dip Delicious dari Kitchn

  • Cara Membuat Dip Ayam Kerbau Terbaik
  • 3-Bahan Kompos Kacang Kacang Kacang
  • Bawang Perancis Bawang dengan Bawang Caramelized & Yogurt Yunani
  • Beer & Cheddar Dip

Apa resipi kegemaran anda?