Kanvas seni kanak-kanak mengikut hari; aksesori parti moden yang tegang pada waktu malam! Kami melihat alas meja papan tulis ini dan melihat potensi mereka dalam situasi parti. Bayangkan rasa wain dengan nama setiap wain yang ditulis bersebelahan dengan kaca. Atau pesta makan malam dengan nota rahsia yang ditulis di bawah plat. Apa pendapat kamu?

Kami juga menyukai kemasan matte hitam pada alas meja ini. Ia akan kelihatan elegan dan halus oleh cahaya lilin, dan tidak ada yang perlu bimbang tentang tumpahan!

Kami boleh menulis nama setiap hidangan pada meja bufet (jadi kami berhenti bertanya satu juta kali), tambah nama orang di sebelah tempat kami mahu mereka duduk, tulis mesej khas di sekitar meja untuk memadankan tema petang, simpan semuanya dilabelkan pada keju atau wain, atau satu juta idea lain yang mudah.

Berikut adalah beberapa sumber yang kami dapati:

Tapak Kapal Oilcloth, $ 24.94 dari Linengirl pada Etsy – Alas meja asal yang menangkap mata kita!

Placemats papan tulis, $ 12.00 dari ChristinaChristina pada Etsy – Versi yang lebih kecil sangat baik untuk tetapan tempat individu atau untuk paparan khas di tengah meja.

Penanda Kapur Cecair, $ 36.00 dari Amazon.com – Ini lebih jelas daripada kapur dan tidak akan terasa seperti mudah, dan mereka masih boleh disapu bersih

Kain Oil Chalk Bulk, $ 152 dari Vogue Fabrics – Ini membeli 18 meter kain kain minyak, yang banyak untuk anda dan beberapa kawan untuk membuat linen meja anda sendiri.

Cara Membuat Meja Alatan Kayu dari Martha Stewart – Atau anda boleh membuat sendiri dengan cat papan kecil dan beberapa kanvas!

Buat Jadual Papan Papan dari DesignSponge – Kami juga melihat senarai jadual Craig’s List-over ini pada DesignSponge. Pemiliknya memintas alas meja dan melukis seluruh meja dengan cat papan tulis! Mereka mempunyai beberapa idea comel untuk hiasan parti makan malam juga.

Apa yang akan anda lakukan dengan alas meja papan tulis?

Berkaitan: Cara Menaiktaraf Dapur dengan Cat Chalkboard

(Imej: Linengirl)