(Kredit imej: Joe Gough / Shutterstock)

Seperti kebanyakan perkara dalam kehidupan, tidak semua bacon dicipta sama. Ada yang menawarkan rasa yang lebih baik dan yang lain lebih mudah untuk dimasak. Pengkritik daging krim Extra Crispy, Scott Gold, mengambil satu untuk pasukan dan mencontohi banyak daging untuk memutuskan daging terbaik di Amerika.

Tiada “bacon terbaik” senarai lengkap tanpa nama yang jatuh paling teruk. Penerima emas untuk tajuk bacon terburuk adalah Aberdeen Farms Irregularly Sliced ​​Value Bacon, yang ia menggambarkan sebagai “berselubung, melengkung ke sentuhan, dan diaphanously nipis.”

Bacon terbaik, sebaliknya, pergi ke Vande Rose Farms Applewood-Smoked Artisan Dry-Cured Bacon.

“Anda boleh merasakan semua perhatian ini secara terperinci apabila mengambil gigitan barang ini,” tulis Gold. “Sama ada anda goreng dalam kuali atau membakarnya di dalam ketuhar, satu selera akan membuat mata anda refleks rapat apabila anda menghela nafas dan menghargai dan berfikir, ‘Sekarang ini bacon.’ Asap applewood naik dengan baik di latar belakang sebagai ubat dan babi mengambil alih. ”

Selain daripada yang nombor satu, Gold peringkat Maplewood Smoked Bacon, Bill Bacon Kecil Batch Bacon, dan Bacon Hickory Smoked Country Bacon di empat teratas.

Berhormat menyebutkan untuk variasi lain dan jenis spesifik bacon termasuk yang berikut:

  • Bacon Terbaik untuk Penyihir Rempah-Bacon: Niman Ranch Tidak Mati, Applewood-Smoked Bacon
  • Terbaik All-Purpose, No-Frills Supermarket Bacon: Smithfield Thick Cut Bacon
  • Best Bacon for Lovers Smoke: North Country Smokehouse Maple Cured, Center-Cut Bacon
  • Makan Malam Terbaik Bacon: Smokehouse Burger Cajun Bacon Steaks
  • Fruity Bacon Terbaik: Tender Belly Cherrywood-Smoked, Dry Cured Bacon
  • Terbaik Kurobuta Bacon: Snake River Farms
  • Best “Wild” Bacon: Buffalo Gal Wild Boar Bacon
  • Best Non-Belly Bacon: Loin Bacon yang tidak terlatih dari Mangalitsa oleh Møsefund

Sekarang bahawa anda mempunyai kumuh di daging terbaik di negara ini, gunakan kekayaan pengetahuan ini untuk kebaikan, bukan kejahatan.