Semua perbualan babi minggu ini mempunyai keinginan kami sandwic musim panas kegemaran kami – BLT, tentu saja! Ia tidak sepatutnya membuat satu dengan tomato di luar musim sekarang (terutamanya memandangkan akhbar baru-baru ini mengenai pemetik tomat), tetapi kita masih boleh meratap. Apa pendapat anda tentang BLT yang sempurna?

Kami menyukai BLT dengan roti panggang yang ringan – sayang adalah yang terbaik, tetapi kami akan menetap di negara yang putih. Kami memakai kedua-dua bahagian atas dan bahagian bawah dengan lapisan tipis mayo. Tender Boston Bibb salad adalah kegemaran kami, dipasangkan dengan (tentu saja) tomato musim panas yang manis. Kami suka tomato yang dihiris tebal dan diletakkan di atas sandwic dalam satu lapisan.

Untuk meletakkan BLT, kami suka bacon tebal yang sangat berasap anda boleh menciumnya sebaik sahaja anda membuka bungkusan. Kami memasaknya sehingga ia rangup tetapi masih mempunyai beberapa gigitan, dan hanya menggunakan beberapa keping untuk mengimbangi salad dan tomato.

Ok, kita perlu berhenti bercakap sekarang atau tidak, kita tidak boleh menunggu sehingga musim panas. Bolehkah anda meneka tanaman musim panas yang kami paling teruja buat sekarang?!

Berkaitan: The Skinny on Bacon Beef Uncured

(Imej: ahli Flickr ShariW dilesenkan di bawah Creative Commons)