Berhampiran bahagian atas senarai barangan kedai runcit yang mengagumkan ayam rotisserie dari peruncit besar Costco yang disayangi. Anda boleh memakannya sama ada atau potong untuk makan sepanjang minggu. Sekalipun anda tidak pasti bagaimana anda akan menggunakannya, seseorang harus pergi ke kedai runcit anda kerana keperluan akan timbul lebih awal dari yang anda fikirkan. Dan pada $ 4.99, ayam rotisserie sebenarnya lebih murah untuk dibeli daripada yang belum dimasak di Costco.

Jika anda suka ayam-ayam ini, maka saya mempunyai berita baik untuk anda: CNN Money baru-baru ini melaporkan bahawa Costco tidak mempunyai sebarang rancangan untuk menukar harga ayam rotisserie mereka walaupun mereka beroperasi pada kerugian. Malah, Costco berkata ia bersedia untuk makan ke atas $ 40 juta setahun untuk memastikan harga ayam rotisserie ini begitu rendah.

Burung-burung toasty roast ini secara rasmi dilabelkan sebagai pemimpin kerugian bagi syarikat itu. Betul, gergasi makanan sebenarnya kehilangan wang pada setiap burung yang mereka jual. Tentunya, mereka boleh menaikkan harga – bahkan satu dolar – jadi mereka sekurang-kurangnya memecah walaupun, tetapi Costco tahu apa yang membuatkan pelanggan kembali. Anjing panas murah, soda percuma, $ 4.99 ayam rotisserie, dan beg kertas tandas terbesar di dunia.

Falsafah ini membantu barangan lain yang dijual dengan lebih pantas. Jika anda berhenti untuk ayam rotisserie, anda juga mungkin mengambil beberapa perkara lain ketika anda berada di sana – beberapa jus jeruk, vitamin, dan lain-lain. Jadi, walaupun mungkin kelihatan bahawa Costco kehilangan wang sambil menjaga harga rendah, ia sebenarnya membantu mereka dalam jangka masa yang panjang.

Letakkan ayam Rotisserie untuk Digunakan

  • 10 Cara Mudah Untuk Menghidupkan Ayam Rotisserie Ke Makan Malam
  • Satu Wanita, One Rotisserie Chicken, dan Lima Hari: Rancangan Menu
  • 5 Tips untuk Mengubah Ayam Rotisserie Anda ke dalam Sup
  • 5 Sebab Rotisserie Chicken adalah Sentiasa Idea Baik

Pernahkah anda mencuba ayam rotisserie Costco??