Nutella adalah salah satu daripada spread yang paling popular dan serba boleh ada. Anda boleh meletakkannya di atas roti panggang atau roti panggang, tuangkannya ke atas ais krim, gunakannya sebagai ramuan dalam beberapa makanan pencuci mulut yang sederhana dan mewah, masukkan buah ke dalamnya, atau anda hanya boleh memakannya keluar dari balang dengan sudu. Kini Costco menjadikannya lebih mudah untuk mendapatkan penyebaran coklat-hazelnut yang luar biasa, kerana mereka mempunyai Tandatangan Kirkland Signature Hazelnut sendiri dengan Kakao.

Peminat Hey Nutella, lihat apa yang Costco baru masuk! dari r / Costco

Seorang pengguna Reddit yang pergi dengan cliffzig menyiarkan gambar versi Kirkland Signature Nutella di Costco tempatan, dan kelihatan sangat teruja tentang produk baru di rak. Siapa yang tidak teruja? Daripada kelihatannya gambar tersebut, Costco menjual dua botol satu kilogram – iaitu 4.4 pound total gooey, coklat dan hazelnut yang boleh disebarkan – hanya $ 7.99.

Saya tidak tahu apa yang akan saya lakukan dengan penyebaran coklat-hazelnut empat setengah pound, tetapi untuk lapan dolar, saya yakin saya boleh memikirkan sesuatu. Saya yakin saya boleh mencuba senarai ini dengan 20 cara untuk menggunakan seluruh botol Nutella, dan masih mempunyai cukup kiri untuk berputar dengan balang mentega kacang dan makan dengan sudu.

Sekiranya anda seorang penyokong jenama, anda boleh mendapatkan 33.5 auns pelepasan hazelnut Nutella untuk $ 13,99 dari Costco, tetapi pada $ 7,99 pelbagai Kirkland jauh lebih murah. Produk Costco’s Kirkland mempunyai reputasi yang baik untuk kualiti, dan beberapa Redditors yang mendakwa telah mencuba mengatakan ia rasanya sama seperti Nutella asal, atau sekurang-kurangnya cukup dekat bahawa orang yang tidak curiga tidak akan tahu perbezaannya jika anda menukar mereka.

Adakah anda mencuba penyebaran hazelnut Tandatangan Kirkland, atau anda seorang pemurni Nutella?