(Kredit imej: Rockwell Ice Cream)

Musim panas ini kami telah melihat banyak pencuci mulut perkahwinan yang bergaya memetik wap. Pasangan kegemaran adalah kek ini yang kelihatan seperti batu, dan dinding donat ini. Tetapi kek perkahwinan baru yang baru muncul di Instagram mungkin menjadi yang paling menarik dari mereka semua.

Bolehkah anda meneka apa kek ini dibuat?

Gambar yang disiarkan oleh Rockwell Ice Cream Company (@rockwellicecream) pada

Kek cantik ini dibuat daripada ais krim! Adakah anda betul? Rockwell Ice Cream adalah pencipta kek tiga peringkat ini. Kek ais krim diilhamkan oleh dua pelanggan tetap di Rockwell Ice Cream yang telah berkahwin. Kedai itu membuat kek perkahwinan tersuai untuk pasangan itu, dan nampaknya ia adalah satu kejayaan besar yang Rockwell Ice Cream kini menawarkan kepada semua pelanggan perkahwinan mereka.

Kek ais krim yang anda lihat dalam foto ini terdiri daripada tiga rasa ais krim: pai blueberry segar, merawat rempah kasar dan madu. Setiap lapisan “kek” juga mempunyai kerak uniknya – kue, brownie, dan graham cracker.

Ini adalah kek yang paling sempurna yang boleh anda lakukan pada hari yang panas. Tidak menyatakan yang jelas, tetapi satu-satunya perkara yang perlu anda bimbangkan ialah keseluruhannya lebur. Ia mungkin bernilai kerumitan.