Kejatuhan ini kami telah menguji pengupas sayur-sayuran secara rapi. Pengupas sayuran yang baik adalah penting; kami menggunakan kami setiap hari, terutama semasa musim pai epal! Semasa Bakeoff Terbaik bulan lepas kami secara sistematik menguji beberapa pengilat, dan kini kami membawa anda kegemaran kami.

Pertama: klasik, dari CUTCO.

Pengupas CUTCO ini mendapat markah tinggi untuk melakukan pekerjaan asas dengan cara yang tenang, teliti. Ia tidak mempunyai pendekatan baru atau bahan baru yang mewah. Ia dibina dengan kukuh dengan pemegang plastik ergonomik dan bilah yang sangat tajam.

Pemegangnya lebih besar dan lebih besar daripada pengupas logam tipis yang kami gunakan, dan ia mengambil sedikit pelarasan sebelum kami selesa. Walau bagaimanapun, apabila diselaraskan, ia dirasakan stabil dan pasti, seperti tidak akan berlaku dengan tidak disangka-sangka. Bilah adalah pembunuh tajam, dan kami mengupas lima epal dalam masa yang lebih sedikit daripada biasa.

Jaminan CUTCO juga menjadikan ini menarik. Mereka menjamin produk mereka tanpa syarat, dan juga menawarkan perkhidmatan mengasah.

Sudah tentu agak rumit, untuk membeli produk mereka; anda tidak boleh pergi ke kedai atau membeli secara dalam talian. Anda perlu membelinya melalui wakil CUTCO. Sekiranya anda mempunyai peluang untuk membeli, kami sangat mengesyorkan pengupas ini. Sudah menjadi alat yang hebat setakat ini, dan kami telah membaca ulasan dari pelanggan lain yang mengatakan mereka telah tinggal tajam selama lapan atau sembilan tahun.

• Cari CUTCO Peeler

Mereka tidak menyenaraikan harga di laman rasmi mereka, tetapi pengeluar CUTCO ini menjalankan kira-kira $ 27.

Adakah anda mempunyai produk CUTCO? Adakah anda menikmati mereka? Tonton lebih banyak lagi ulasan pengupas tidak lama lagi, termasuk satu alat pengupas lama yang kami dapati di tempat yang tidak diingini dan satu lagi alat pengupas luar biasa dari Perancis.

Berkaitan: Produk yang baik: Kuhn Rikon Swiss Peeler