Salah satu perkara kegemaran kami pada tahun ini adalah siri “Kuiz Saintifik Ketat,” yang menumpahkan beberapa cahaya lidah pada keperibadian anda berdasarkan makanan kegemaran anda.

Adakah anda suka perkara yang manis atau asin? Atau umami lebih kepada citarasa anda? Berikut adalah peluang anda untuk mendapatkan profil keperibadian lengkap dalam masa untuk tahun baru dengan satu pusingan semua kuiz kami di satu tempat.

  1. Inilah kisah percutian kegemaran anda tentang anda: ‘Musim ini untuk kue cuti. Yang anda bawa dari dulang terlebih dahulu bercakap jumlahnya.
  2. Inilah rasa kegemaran ais krim kegemaran anda tentang anda: Vanila, coklat, atau sesuatu yang lebih eksotis – cari tahu apa yang ditimbulkan oleh lelangit anda tentang keperibadian anda.
  3. Rumah Hogwarts yang manakah anda berada? Gaya memasak anda akan memberitahu: Siapa yang memerlukan Hat Penyusun apabila anda mempunyai kuiz ini?
  4. Ini adalah apa yang dikatakan gula-gula Halloween kegemaran anda tentang anda: Snickers, Kit Kats, atau M & Ms – permen pergi-ke boleh memberitahu banyak tentang siapa diri anda.
  5. Kuiz personaliti bintang Rangkaian Makanan: Mari kita hadapi, kita semua mahu menjadi Ina Garten.
  6. Apa jenis kawan awak? Gabungan makanan kegemaran anda akan memberitahu: Anda pergi bersama-sama seperti __________.
  7. Ujian keperibadian bijirin: Apa sajian sarapan kegemaran anda tentang anda: Dari Cheerios dan Froot Loops, untuk Raisin Bran dan Bunches Madu Oats, mangkuk bijirin anda lebih daripada kelihatan.
  8. Ujian keperibadian telur: Apa gaya telur anda tentang anda: Terdapat lebih daripada satu cara memasak telur.