(Kredit imej: @anthonybourdain)

Telur ayam adalah salah satu makanan yang boleh menyebabkan perang dunia akan datang. Mungkin anda suka kaedah yang dibesarkan dengan anda, atau cara anda belajar untuk memakannya ketika anda lebih tua (jika ibu bapa anda membantai mereka semasa anda tinggal di rumah). Sesetengah seperti mereka yang licik, sesetengah seperti mereka berbulu, beberapa seperti mereka dimuatkan dengan krim masam. Kemudian ada kaedah Anthony Bourdain. Dan dia tidak mahu perkara itu!

Lebih di Business Insider, mereka telah berbual di Facebook tentang cara terbaik untuk membuat telur hancur. Bourdain disertai oleh Danny Bowien, yang terkenal dengan restorannya, Mission Chinese Food, dengan lokasi di New York dan San Francisco.

Belajar bagaimana orang yang kita percayai dan hormat memasak perkara mudah selalu menarik. Kadang-kadang sukar untuk diingat bahawa chef selebriti meletakkan seluar mereka pada satu kaki pada satu masa seperti yang lain dari kita. Jadi walaupun mudah untuk berfikir bahawa telur hancur yang terbaik di dunia mungkin dimuatkan dengan kaviar, alpukat, atau keju yang susah payah yang hanya terdapat di sebuah desa luar bandar di Pegunungan Alpen Switzerland, ini tidak berlaku dengan telur.

Bourdain mendedahkan bahawa dia suka telurnya dengan garam dan lada, dimasak dalam mentega, dan selesai basah supaya mereka menyelesaikan memasak di atas pinggan. Dia memberi amaran bahawa anda harus mengelak daripada mengalahkan atau terlalu kacau sehingga ada tekstur yang baik.

Dan bapa saudara Bob, kini anda boleh membuat telur untuk Anthony Bourdain sendiri. Maksud saya, saya tidak mahu anda tidak bersedia sekiranya dia berayun untuk sarapan pagi. Itulah kawan yang sesuai, betul?

Resipi Telur Scrambled Delicious

  • Tacos Egg Scrambled
  • Telur Scrambled dengan Jagung Segar, Keju Kambing & Tomato
  • Telur Scrambled dengan Green Peppers & Cendawan

Bagaimana anda membuat telur hancur anda? Apa cara khas? Beri tahu kami di dalam komen!