Perhatian, semua orang! Saya mempunyai berita yang sangat penting dan anda ingin menjadi yang pertama tahu rakan anda. Ratu memasak kolektif kami, Ina Garten, baru saja mengumumkan di Instagram bahawa dia mempunyai buku masakan baru yang dikeluarkan pada bulan Oktober.

Buku masakan dipanggil Masak Seperti Pro, dinamakan selepas – kami sedang meneka – pertunjukan memasak barunya di Rangkaian Makanan. Ibu menerangkan buku itu sebagai “penuh dengan resipi, petua dan teknik yang lazat dan boleh diakses untuk tukang masak di rumah supaya anda boleh memasak dengan yakin.” Amen untuk itu.

Saya sangat teruja untuk mengumumkan bahawa saya mempunyai buku baru yang dikeluarkan pada Oktober ini dan ia dipanggil ….. Cook Like a Pro! Ia penuh dengan resipi, petua dan teknik yang lazat dan mudah untuk tukang masak di rumah supaya anda boleh memasak dengan yakin. Anda boleh menyusun pesanan melalui pautan dalam profil saya. Saya harap anda menyukainya !! #CookLikeaPro

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Pada cerita Instagram, Ina memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa mereka boleh membuat tempahan buku masakan sekarang. “Dan inilah bahagian yang menyeronokkan,” dia ketawa ringan, “anda boleh sapu dan pra-memerintahkannya. Betapa mudahnya itu?”

Buku ini tidak kelihatan seperti di Amazon, tetapi jika anda melayari cerita Ina atau jika anda pergi ke pautan dalam bio, anda akan dibawa ke halaman pra-pesanan di Random House. Di sini, anda akan mendapat penerangan yang lebih panjang mengenai apa yang diperlukan oleh buku itu. “Dalam Masak Seperti Pro, Ina berkongsi beberapa resipi yang paling tidak dapat dinafikannya dan tip-tip pro yang paling baik, dari rahsia untuk membuatnya menjadi kustar, telur-telur goreng yang dimasak dengan lambat dengan kekunci kepada Sandwich Kunyit Fried Chicken yang paling ringan dan paling ringan, “kata laman web itu..

Pra-Pesanan Sekarang: Masak Seperti Pro: Resipi dan Teknik untuk Masak Rumah, $ 35 dari Random House

Jika buku masakan ini adalah seperti orang lain – dan kami tidak mengharapkan apa-apa, jujur ​​- maka anda tahu ia akan menjadi satu kejayaan segera. Buku masakan terakhir Ina adalah Memasak untuk Jeffrey, yang akan berumur dua tahun pada bulan Oktober 2018. Selepas memasak melalui penutup buku untuk menutup, kami telah menjenguk tapaknya (dan menunjukkan) untuk semua resipi dan petua yang kami dapat, jadi kejutan hari ini sedikit kurang hebat.

Adakah anda akan menempah pra-buku masakan baru Ina?