Tiada apa-apa pun dalam hidup saya melumpuhkan saya dengan kebimbangan lebih daripada memilih warna alat dapur. Le Creuset Oven Belanda datang dengan warna pelangi yang benar, sehingga anda dapat memilih rupa yang mencerminkan kepribadian unik anda dan memberitahu seluruh dunia yang anda sebagai manusia. Itulah masalahnya: Siapa saya? Le Creusets adalah barangan mahal yang direka untuk digunakan selama-lamanya. Tetapi gaya peribadi tidak kekal selama-lamanya. Saya bernasib baik jika saya boleh pergi tiga minggu tanpa membuang pakaian saya dan mencipta semula saya sebagai goth mall.

Bagaimana saya tahu warna Le Creuset yang saya mahu dalam 10 tahun? Saya masih bertempur dengan diri saya sendiri untuk meletakkan gelas yang banyak pada pendaftaran perkahwinan kami pada tahun 2007. Itulah sebabnya, ketika melakukan sesuatu yang mahal dan tahan lama seperti oven Le Creuset Belanda, ia membantu mencari orang yang anda seperti – dan kemudian hanya menyalinnya. Julia Child terkenal dengan warna Flame, dan itu adalah klasik. Tetapi menurut Refinery29, Le Creuset baru-baru ini mengumumkan bahawa ia melepaskan semula Dune, elegan, berpasir berpasir yang dihentikan tahun lalu, dan peminat Ina Garten akan mahu menyemaknya.

“Spring ini, kami membawa neutral asal, Dune, kembali dari arkib secara eksklusif di Le Creuset Outlet Stores,” Le Creuset mengumumkan di Instagram.

Spring ini, kami membawa neutral asal, Dune, kembali dari arkib secara eksklusif di Le Creuset Outlet Stores. Cari kedai berhampiran anda (pautan dalam profil)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Le Creuset (@lecreuset) pada

Biasanya saya tahan terhadap gagasan neutral, tetapi ketuhar Belanda yang hangat, berwarna marshmallow tiba-tiba membuatkan saya berfikir di tempat lain yang saya nampak sebuah gading klasik Le Creuset: pada ketuhar baru Ina Garten.

Hari pertama memasak di rangkaian @lacanche_us baru saya – sangat menyeronokkan !! #NYC #newapartment

Pos yang dikongsi oleh Ina Garten (@inagarten) pada

Dan pada tahun 2013, Deb Perelman, Smitten Kitchen melawat rumah Hamptons Ina Garten, dan dia menyiarkan foto lapan Le Creusets yang kelihatan seperti orang-orang Dune yang baru..

(Kredit imej: Dapur Smitten)

“Dengan nada lembut, neutral krim segar, tebu, dan kulit telur yang lembut, Dune adalah warna yang menonjol yang menyatu dengan cantik di hampir semua tetapan dapur,” kata Le Creuset. Dalam beberapa lampu Dune kelihatan putih, tetapi ia tidak berwarna putih. Ia akan kelihatan baik di dapur serba putih, tetapi juga sebuah rumah ladang yang selesa. Sekiranya anda berpindah dari New York ke Paris dan ke Vermont luar bandar, Dune akan kelihatan sama baiknya di setiap dapur.

Saya mula melihat mengapa pakar gaya sentiasa memberitahu kami untuk memilih warna neutral apabila membuat pembelian besar.

Dengan lembut, nada neutral krim segar, tebu dan kulit telur, DUNE adalah warna yang menonjol yang menggabungkan dengan cantik ke dalam hampir semua tetapan dapur. Cari semata-mata musim ini di Le Creuset Outlet Stores (pautan dalam profil)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Le Creuset (@lecreuset) pada

Le Creuset memanggil Dune “klasik Perancis,” yang boleh anda gunakan pada asasnya untuk menggambarkan keseluruhan kehidupan Ina Garten. Saya bayangkan ia duduk di jajaran $ 15,000 Perancis bersebelahan dengan beberapa peonies segar, dan kini saya yang mencolok, tidak dianiapkan sepenuhnya pada warna Le Creuset yang elegan dan neutral ini.

Sentiasa menjadi diri sendiri. Sekiranya anda tidak boleh melakukannya, hanya menjadi Ina Garten.

Dune hanya boleh didapati di kedai Le Creuset, yang bagus kerana ia akan menjadi sedikit lebih murah daripada biasa, tetapi ia juga bermakna anda perlu mencari kedai fizikal jika anda ingin membeli. Untuk senarai lokasi outlet Le Creuset, klik di sini.

Apa yang anda fikirkan peralatan dapur Dune Le Creuset?