Sudut: Letakkan pembuat wafel anda berfungsi!

Resipi untuk sekarang: Waffled Ham dan Cheese Melt, Wafelurger Klasik, Macaroni Wafel dan Keju, Waffled Tamale Pie, Zucchini Parmesan Fritters Flattened, Waffled Mochi, Waffled Banana Roti, S’moreffles

Siapa yang akan menikmati buku ini? Sesiapa mencari alasan untuk menarik keluar pembuat wafel mereka (atau justifikasi untuk membeli satu), pelajar kolej, ibu bapa.

Fakta Pantas

Siapa yang menulisnya: Daniel Shumski

Siapa yang menerbitkannya: Pekerja

Bilangan resipi: 53

Sorotan lain: Anda mungkin tergoda untuk menolak ini sebagai gimik, tetapi untuk cinta wafel, jangan. Terdapat begitu banyak cara pintar dan kreatif untuk memasak dengan pembuat wafel anda di dalam buku ini, dari cepat membungkus sesetengah daging untuk membuat makanan ringan kale dan semua di antara. Saya suka citarasa resipi yang memanfaatkan kawasan permukaan wafel dan keupayaan berkilat tinggi, seperti versi bibimbap yang waffled dan satu lagi untuk pai tamale. Seperti kedua-dua kekasih wafel dan kekasih telur, saya juga sangat tertarik dengan idea menggoreng telur pada pembuat wafel saya – lacy, pinggang waffled mencetuskan “Oooh, cantik! Harus buat sekarang!” reaksi.

Cari buku di perpustakaan tempatan anda, kedai buku bebas, atau Amazon: Will It Waffle? oleh Daniel Shumski

Apartment Therapy Media membuat segala usaha untuk menguji dan mengkaji produk secara adil dan telus. Pandangan yang dinyatakan dalam kajian ini adalah pandangan peribadi pengulas dan ulasan produk tertentu ini tidak ditaja atau dibayar oleh apa-apa cara oleh pengilang atau ejen yang bekerja bagi pihak mereka. Walau bagaimanapun, pengeluar tidak memberi kami produk untuk tujuan ujian dan kajian semula.