Kita perlukan satu. Nah, kita fikir kita lakukan. Inilah perkara itu: Kami menyelaraskan makanan untuk kumpulan ibu yang kami bahagian, tetapi sedang membuat akaun di laman web dan menjemput orang untuk log masuk untuk memilih tarikh yang benar-benar itu lebih mudah daripada e-mel jisim lama yang baik (atau dokumen Google)? Adakah ada di antara anda mempunyai laman web penyelaras makanan yang anda suka?

Berikut adalah beberapa yang kami dapati:

Bayi Makan, yang mempunyai yang paling moden dan mesra pengguna, pada pendapat kami. Anda memilih tarikh pada kalendar (bukan hanya menulis pada “2hb Ogos”) dan juga boleh menderma kepada keluarga yang memerlukan melalui laman web ini.
Ambil Mereka Makan, yang mempunyai tempat untuk menulis sekatan dan arahan diet tetapi kelihatan seperti hamparan standard.
Kalendar Penjagaan mempunyai butang di bahagian atas kalendar untuk peta, arah memandu, hubungi penyelaras, hantar penerima mesej, dan lain-lain.
Kisah Makanan. Kami tidak dapat melihat banyak perkara ini tanpa mendaftar. Sesiapa yang menggunakannya?

Kebaikan laman web ini adalah bahawa semua maklumat berada di satu tempat. Penyelaras tidak sentiasa menjawab e-mel tentang pilihan makanan ibu atau memberitahu seseorang, sekali lagi, di mana dia hidup. Dan anda tidak terperangkap dalam thread e-mel yang panjang apabila orang membalas semua mesej awal.

Walau bagaimanapun, kami tidak pasti semua lonceng dan peluit laman web ini diperlukan. (Dan orang akan menghantar e-mel kepada anda dengan soalan tanpa mengira Bagaimana dengan: “Bolehkah anda memberitahu saya lagi bagaimana untuk log masuk ke laman web yang anda hantar?”)

Apa pandangan awak? Dan adakah anda mempunyai laman web yang lain untuk dicadangkan? Kami ingin tahu tentang mereka.

Berkaitan: Makanan untuk Mama Baru: Buat Makan Siang!