Salah satu blogger kesihatan kegemaran kami dan Instagram berikut, Lee dari Amerika, akan melalui masa yang sukar minggu ini. Anjing zaman kanak-kanaknya, Nikki, meninggal dunia pada hari Selasa selepas pertempuran dengan kanser. “Mengucapkan selamat tinggal kepada haiwan kesayangan yang saya dibesarkan dengan terasa seperti babak kanak-kanak sedang ditutup, dan gadis yang selalu saya tunggu untuk pulang ke rumah tidak akan berada di tingkap ketika saya pulang ke rumah untuk melihat ibu bapa saya,” katanya. berkata dalam satu catatan Instagram hari ini.

Lee, hati kita pergi kepada kamu. Kehilangan haiwan kesayangan – terutamanya haiwan kesayangan kanak-kanak – benar-benar dahsyat. Semua editor Kitchn menghantar pelukan maya dengan semua resipi makanan keselesaan kegemaran kami berdasarkan perkara yang kami fikir anda mungkin mahu makan sekarang.

(Kredit imej: Lauren Volo)

1. Cara Membuat Puding Kismis Coklat Terbaik

Kami tahu betapa anda suka alpukat dan coklat, jadi ramuan manis ini kelihatan seperti pasangan yang sempurna untuk anda. Anda boleh menggunakan mentega kelapa Cap Kecantikan sebagai pemekat.

(Kredit imej: Joe Lingeman | Kitchn)

2. Hidangan Chickpea Maghribi

Kami tahu anda menyukai mangkuk anda yang dipenuhi pelbagai sayur-sayuran, jadi resipi mangkuk Buddha baru ini merasakan ke atas lorong anda. Ia dipenuhi dengan satu tan kale, kacang, dan tomato. Juga, ini bagus untuk persiapan makanan, yang kami tahu anda besar.

(Kredit imej: Lauren Volo)

3. Matcha dan Popcorn Chocolate Dark dengan Garam Laut

Kami tahu bahasa cinta rahsia anda adalah matcha, jadi popcorn ini mungkin sedikit keselesaan. Ia bergetar dengan coklat gelap dan minyak kelapa.

(Kredit imej: Joe Lingeman)

4. Coco Loco Smoothie

Resipi smoothie tanpa pisang – hanya untuk anda, Lee! Ia dibuat dengan kembang kol, mangga, dan santan.

(Kredit imej: Maria Siriano)

5. Cookies Chocolate Paleo Chip

Kuki ini dibuat dengan tepung badam, ghee, gula kelapa, dan coklat tanpa susu. Mereka bermimpi, kami berjanji.

(Kredit imej: Lauren Volo)

6. Saucy Skillet Salmon

Kami telah melihat banyak salmon pada makanan Instagram anda sejak kebelakangan ini, jadi kami menawarkan resipi salmon yang ceria ini dibuat dengan banyak tomato segar.

(Kredit imej: Elizabeth Stark)

7. Wortel Panggang dengan Orange

Anda sentiasa mempunyai wortel di tangan untuk snek yang mudah, tetapi perkara-perkara yang sentiasa kelihatan lebih selesa apabila anda memasukkannya ke dalam ketuhar (ya, walaupun ketika itu super panas keluar). Wortel ini dipanggang dengan irisan oren dan serbuk cili untuk tindakan manis / pedas yang sedikit.

(Kredit imej: Stephanie Russo)

8. Tonik Perah

Kami tahu anda tidak minum alkohol sekarang, jadi ini nombor bukan boozy mungkin sesuatu yang akan anda turunkan. Ia manis dengan molass delima dan sedikit madu, jadi ia tidak terlalu berat pada gula (seperti mocktail lain boleh!).

(Kredit imej: Joe Lingeman)

9. Cara Memasak Makan Malam Ayam Secara Keseluruhan di Oven Belanda

Tiada apa-apa yang lebih menghiburkan daripada ayam panggang, dan resipi ini memastikan anda mendapat hidangan keseluruhan daripada proses itu. Anda boleh menggunakan mana-mana sayur-sayuran bermusim yang anda inginkan, tetapi resipi ini memerlukan squash butternut dan bawang (walaupun kami yakin anda sensitif terhadap bawang, jadi jangan lepaskan!).